Черно море Тича загуби у дома от Балкан в двубой от

...
Черно море Тича загуби у дома от Балкан в двубой от
Коментари Харесай

Черно море падна от Балкан във Варна. Страхотна благотворителна инициатива преди началото на мача

Черно море Тича загуби у дома от Балкан в дуел от Националната баскетболна лига. Гостите водеха от самото начало и завоюваха с 88:67.

``
реклама

Преди началото на срещата почитателите в залата хвърлиха към терена куп плюшени играчки, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно състояние. Гостите също поддържаха идеята на варненския отбор и предоставиха на домакините играчки, събрани от последователите в Ботевград. Освен това бяха показани гениите от школата на " моряците ", както и състезателите на новия член на клуба - отборът в инвалидни колички на Черно море Никея, койно към този момент се споделя Черно море Тича.



В игра за Балкан се завърна Михайло Секулович, който пропусна последния дуел против Академик поради здравословни проблеми. В края на срещата Черно море остана без Симеон Илиев, който се контузи при опит за битка под коша и трябваше да напусне наложително терена.

След този дуел баскетболистите на Йовица Арсич са с баланс 11-1, до момента в който тези на Галин Стоянов са с 4-8. В последния кръг за годината за Балкан следва дерби в Самоков против Рилски състезател, до момента в който Черно море гостува на Ямбол.

Гостите демонстрираха по-висока успеваемост при стрелбата при започване на срещата. Само за няколко минути те дръпнаха с 22:12 след няколко вкарани тройки, само че в края на първата четвърт „ моряците “ понижиха за 18:24.

През втория интервал пропуските на домакините зачестиха. Шампионите направиха серия от 17:2 и се откъснаха в резултата, а на почивката водеха с 44:27 след общо 13 точки на Марко Радонич.

Подемът в играта на гостите продължи и след паузата, като усилиха задатъка си при 53:27. Последваха много равностойни минути, а преди заключителната четвърт преднината от 25 точки в интерес на „ зелените “ се резервира – 70:45.

Последната част бе извоювана от Черно море с дребна разлика, само че Балкан нямаше проблеми да завоюва безапелационно.

Най-резултатен за спечелилите бе Марко Радонич със 17 точки, 16 има Дейшон Найт. С 14 е Крис Минков, а 10 вкара Димитър Димитров.

За домакините по 14 точки означиха Джими Гавин и Коча Йовович, 11 има Симеон Илиев (9 борби), а с 10 е Цветомир Куртев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР